Hohoho – Vinder fundet

Så blev den første vinder fundet i vores advents jule konkurrence. Finn Gregersen fra Vester Sottrup har vundet 2 lørdags billetter til Back to the Roots Festival 2020.

Vi trækker lod om 2 nye billetter næste søndag. Så skynd dig ind og tilmeld dig vores nyhedsmail for at deltage i lodtrækningen om 2 lørdagsbilletter.

Tilmeld dig vores nyhedsmail her: BTTR Nyhedsmail    

Et nyt tiltag på festivalen er en lækker ølsmagning ved Brew Parts om lørdagen ved middagstid på festivalen. Oversigt over billetter til ølsmagning og de øvrige billet muligheder kan ses her – http://bttr.dk/billetsalg-2020/

Lidt om Brew Parts

“Vi er nogle gutter som bare elsker øl og alt hvad der har med det at gøre og derfor finder du i vores butik både øl fra store som små bryggerier fra det meste af verden.
Ud over øl finder du brygudstyr og alt i ingredienser, som du skal bruge når du brygger selv.Bag forretningen har vi et fint bryggerilokale som vi bruger til at afholde kurser for alle som kunne tænke sig at lære og brygge øl.Vi tilbyder også ølsmagninger hvor vi fortæller og serverer godt øl, og så har vi vores specielle Extreme Beerwalk, hvor vi tager grupper med ud og gå på Gendarm stien hvor man bliver udsat for sjove øvelser, god frokost og naturligvis masser af godt øl hen over dagen. På Webshopen har vi samlet alt øl, ingredienser og brygudstyr, så det er nemt at finde. Bor man ikke i nærheden af BrewParts, så har vi mulighed for at pakke flasker og andet skrøbeligt ind og sende det direkte til din adresse.”

Vi er glade for at igen i år at have Brewparts fra Vemmingsbund som øl leverandør og samarbejds partner. – læs mere på www.brewparts.dk