fbpx

Katrine Schmidt

”Genren er roots-country-folk med sydstatsnuancer og en fantastisk vokal. De har længe været min erfaring at unge Katrine Schmidt har en vokal der kan bære selv det mest minimalistiske setup.
En vokal som berører og fanger i øjeblikket og derfor er det kun glædeligt at Katrine udgiver sine egne sange i eget navn.
Med singler som bl.a. ”Wash My Soul” og ”Taking My Time” har hun allerede fået radiodebut.
En velsmurt smagsprøve fra en fantastisk sangerinde” ★★★★★☆-Udsnit fra EP anmeldelse MUSIKBLOGGER.DK

25 årige Sanger og sangskriver Katrine Schmidt har sine rødder i det ydre Jylland. Hun er opvokset i Skive og nu bosat i Aalborg. I sin musikalske opvækst er Katrine blevet præget af sjælfuld blues, soul og folk som med længselsfuld charme også kendetegner hendes stemme. Katrine Schmidt har siden 2012 været en aktiv del af den danske folk-og roots scene, medvirkende i flere konstellationer som sanger og sangskriver, men debuterer nu med sin solo EP ”Taking My Time”, som udkom den 11 maj 2017. Katrines første 2 singler ”Wash my soul” og ”Taking my time”, er blevet
spillet flittigt på DRP4 og DRP5.

Musikken søger de stærke følelser med umiddelbarhed og simplicitet. Katrines ængstelige og romantiske sange er svøbt i bløde vinde fra de amerikanske sydstater. De bakkes op af Katrines
velspillende og organiske orkester. Katrine Schmidts musikalske univers skal opleves live, hvor gåsehud og intimitet kan få frit spil.

”Man skal ikke lytte mere end et par gange til Katrine Schmidts debutudgivelse ”Wash My Soul”, før man spændt venter på næste udspil fra den 25-årige nordjyske sangerinde og sangskriverske. Der er både sjæl og gode rytmer i hendes single, hvor genren er country-folk-americana, hvilket jo ikke er fremmed for hende. For hun er også medvokalist i bandet Raggedy Anns, som begår sig glimrende i disse områder. Udsnit fra Rootszone.dk.

Katrine Schmidt kan man høre lørdag eftermiddag på Salscenen, sammen med en lang række Singer Songwritere i Singers in the Round.

Facebook: https://www.facebook.com/katrineschmidtmusic/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC4KHIlySk_PUtt8LawgV1Yg

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0NshMhyt6LNFMArdQg0XgN