Nyhedsmail og mulighed for at vinde billetter

Hejsa. Jer der plejer at få nyhedsmail undrer jer sikkert over hvorfor der ikke er kommet noget i jeres mailbakke. Systemet vi brugte til at sende dem har drillet os.

Vi har oprettet en ny udfyldningsform hvor du let kan tilmelde dig www.bttr.dk/nyhedsmail/ eller du kan følge guiden nedenunder.

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsmail så send en mail på backtotherootsfestival@gmail.com med dit navn og den mail du ønsker at modtage nyhedsmail på. Skriv “Nyhedsmail” i emne feltet.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsmail. Til alle der tilmelder sig inden d. 01. december trækker vi lod om 2 stk. billetter. Vinderen bliver offentliggjort på vores og for direkte besked på den mail der er tilmeldt. Kun 1 mail pr. person.

Ønsker du at modtage nyhedsmailen uden at deltage i konkurrencen så skrive det venligst i mailen. Frivillige, bestyrelse og musikere kan ikke deltage i konkurrencen, men kan selvfølgelig godt modtage nyhedsmailen.

Se programmet til festivalen her – www.bttr.dk/program-2023/

Køb billetter til Enkeltdags billetter, Partout billetter, fællesspisning og støt evt. med et medlemskab – www.bttr.dk/billetter-2023/