Hvem spiller på Back to the Roots Festival i 2023

Vi sætter i en række nyheder fokus på hvem der spiller på festivalen. Festivalen holdes d. 03. og 04. marts 2023 og har en lang række top klasse musikere og bands på programmet.

Her har vi fokus på Tom Donovan der spiller lørdag aften på festivalen.

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring.

Hans kraftige  stemme og  dynamiske guitarspil han hamle  op med  hvad som helst !.

Tom har i de sidste 26 år har boet i Danmark, og i 42 år har han været professionel musiker. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.

Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge. Tom er ganske enkelt en af de travleste sangere på den danske koncertscene. Han er en velkommen gæst både i store koncerthuse, på festivaler, til byfester og på små spillesteder. I mange år har han spillet i omegnen af 150 koncerter om året, og det bliver bare ved. Publikum kan ikke få nok af Tom Donovan.

Udgivelser

I Irland har Tom Donovan haft stor succes med udgivelsen 101 Songs and Ballads from Ireland, der efterhånden har solgt til dobbelt-platin.

I 2003 udsendte han den veloplagte liveplade Alive O, og i 2005 kom Enchanted Tales  – en vellykket samling af egne numre.  Albummet  The Solstice Fire er fra 2008. og det  aktuelle  album  Sonnets  & Madrigrals fra 2010. Det meget  roste  album “ Skagen Rose kom august 2011. Nyeste udgivelse er fra januar 2017. albummet “Portrait” med egne numre.

Udgivelser:

“Fire And Passion” (med Dublin Town Buskers)

“101 Songs & Ballads From Ireland” (Emerald Isle, 1993)

“Stories Seldom Told” (Marsk Music, 1996)

“Blue Planet” (Marsk Music, 1997)

“A Stor Liom Grá Mo Chroí – Darling, Love of My Heart” (Owl Records, 1999)

“40 Irish Pub Songs” (Owl Records, 2000)

“Barbarian” (Owl Records, 2001)

“Alive O” (Marsk Music, 2003)

“Enchanted Tales” (Marsk Music, 2005)

“The Solstice Fire” (Marsk Music, 2008)

“Sonnets And Madrigals” (Marsk Music, 2010)

“Skagen Rose” (Marsk Music, 2011)

“Portrait” (Marsk Music, 2017)

Marsk Music udgiver og distribuerer et lille men eksklusivt udvalg af musik. I deres CD Shop kan du finde og købe udvalgte CD’er med Tom Donovan. – https://marskblues.dk/#CD-Shop

Køb din festival billet nu på – www.bttr.dk/billetter-2023/

Se programmet på – www.bttr.dk/program-2023/

Nedenfor kan få et indtryk af hvad Tom alt kan.

Bare lav en søgning på youtube og du vil finde rigtig meget mere med Tom Donovan.

Vi ses til et brag af en festival.